LeikkiSet on vakiinnuttanut paikkansa Suomen suurimpien leikki- ja liikuntapaikkojen tekijöiden joukossa. LeikkiSetin visiona on olla markkinajohtaja Suomessa ja merkittävä toimija pohjoismaissa. Tommi Törmäsen yli 16-vuoden kokemus Lappset Group Oy:ssä antaa Tommille valmiudet kehittää ja viedä LeikkiSet Oy:tä edelleen eteenpäin kasvu-uralla. Tommi vastaa LeikkiSetin johtamisesta ja kasvustrategian toteuttamisesta.

Tomi Mäkilä jatkaa LeikkiSet Oy:n palveluksessa kaupallisena johtajana, Tomin vastuulla tulevat olemaan talousohjauksen kehittäminen, puitesopimukset, julkiset kilpailutukset ja muu myynnin tuki.

Tommi Törmänen:

”On ollut upea seurata miten LeikkiSet on tuonut toimialalle uutta, haastanut vakiintuneita käytäntöjä ja keskittynyt luomaan asiakkailleen todellista lisäarvoa toiminnallaan. Muutaman ihmisen visiosta on kasvanut alan merkittävä tekijä. Kasvusta huolimatta LeikkiSet on edelleen totuttua ketterämpi ja joustavampi sekä hyödyntää osaamisensa aidosti asiakkaidensa hyväksi. Vajaan parin vuosikymmenen kokemukseni alan johto- ja kehitystehtävistä yhdistettynä siihen miten vahva organisaatiomme jo tällä hetkellä on, luo meille erityisen mahdollisuuden tehdä jatkossakin todella merkittäviä asioita leikin ja liikunnan saralla. Minulle on kunnia ottaa vuorostani vastuu yrityksemme johtamisesta. Tomin tekemän todella arvokas työ asiakkaidemme ja LeikkiSetin eteen velvoittaa jatkamaan kehitystyötä.”

Tomi Mäkilä:

Kiitos Tommille, että saimme hänet joukkoomme! Odotan innolla tulevaa yhteistyötämme. Tommin kokemus toimialalta ja kansainvälinen kokemus tulee vahvistamaan LeikkiSettiä. Pystymme varmasti jatkossa tarjoamaan entistä parempia leikki- ja liikuntapaikkoja. Olen nopeasti jo vakuuttunut Tommin osaamisesta ja siitä hän on oikea henkilö viemään LeikkiSet seuraavalle kansainväliselle kasvuhypylle. Olen itse myös iloinen, että pystyn jatkossa keskittymään enemmän asiakastyöhön, joka on suurin vahvuuteni”


Lue myös nämä uutiset