LeikkiSet tekee kunnille ja kiinteistöjen omistajille turvatarkastuksia koko Suomen alueella

Turvallisesta leikkipaikasta voidaan varmistua vain koulutetun tarkastajan tekemästä säännöllisestä tarkastuksesta. Vuosien kokemuksella ja asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöitävillä palveluilla huolehdimme myös säännönmukaisista tarkastuksista. Tiedämme, että leikkipaikkojen turvallisuusasiat ovat joskus hankalia, joten me haluamme tehdä siitä asiakkaillemme helppoa. Helppolukuisilla raporteilla sekä selkeällä toimintamallilla olemme saaneet useita tyytyväisiä asiakkaita. Ota yhteyttä, kun kaipaat tarjousta turvatarkastuksista! Toimimme koko Suomen laajuisesti.

 

Kokonaisturvallisuus

Leikki- ja liikuntarakentamisessa tärkeää on arvioida alueen kokonaisturvallisuus. Tähän liittyvät paikan sijainti, leikki- ja toimintavälineiden tekninen ja toiminnallinen laatu, putoamisalustat, kasvillisuus, valaistus sekä alueen muut rakenteet (mm. aidat, kaiteet). Suurin osa leikkipaikkaonnettomuuksista johtuu turva-alustojen puutteellisesta kunnosta. Leikkisetillä on markkinoiden kattavin valikoima erilaisia turva-alustoja.

Koko henkilöstömme on suorittanut leikki- ja liikuntapaikkojen turvallisuuskoulutuksen

Autamme ja opastamme asiakkaitamme huomioimaan kokonaisturvallisuuden leikki- ja liikuntapaikan suunnittelussa, rakentamisessa ja peruskorjauksessa. Käyttöönottotarkastuksissa kiinnitämme erityisesti huomiota turvallisuuteen.

 

Pedagoginen turvallisuus

Leikkipaikan ja -välineiden suunnittelussa ja valinnassa ensisijaista on huomioida lasten ikäryhmät ja tuntea lapsen kasvun ja kehittymisen vaiheet, jotta välineiden koko ja toiminnallisuus vastaavat kutakin ikäryhmää. Kun leikkivälineiden mittasuhteet vastaavat lapsen käden ja jalan kokoa sekä liikunnallista että hahmotuskykyä, leikkivälinettä on turvallista käyttää.  Kauttamme on saatavana paljon tietoa pedagogisesti onnistuneen leikkipaikan toteutuksessa.

 

Tekninen turvallisuus

Turvallisen leikkipaikan takeena on onnistunut asennus. Leikkisetin asentajat ovat kokeneita ammattilaisia, jotka kaikissa asennusvaiheissa huomioivat turvallisuuteen liittyvät ratkaisut.

Kestävä leikki- ja liikuntaväline pysyy turvallisena. Leikkisetin tuotteissa käytetään paljon muotoaan muuttumattomia materiaaleja, kuten terästä sekä HDPE- ja HPL -levyjä. Näin välineisiin ei pääse vuosien myötä syntymään esim. turvallisuutta vaarantavia rakoja. Leikkiset tarjoaa myös kattavan varaosapalvelun.

Turvallinen leikki- ja liikunta-alue tukee lasten kasvua ja oppimista, on kestävä, helppohoitoinen ja kustannustehokas koko elinkaaren ajan.

 

Pitkä takuu

Myönnämme tuotteillemme myös pitkän, materiaalin kohtaisen takuun. Lue lisää takuustamme