Kelokuusen päiväkoti, Vantaa, 2023

Kupittaan seikkailupuisto, Turku, 2021

Toimitimme Turun upeaan ja suosituun Kupittaan seikkailupuistoon meriteemaisen leikkikokonaisuuden. Keskiössä toimii suuri leikkilaiva sekä kumirouhe hai, jotka ovat asennettu valettavalle LeikkiSafe EasyBlend turva-alustalle. Puistosta löytyy myös hauskat kukan muotoiset putkipuhelimet, joiden kautta voi kuiskailla viestejä kaverille, putken toiseen päähän. Lisäksi puistosta löytyy esteetön pyörätuolikeinu.

Turun ulkokuntosalit, 8 kpl, 2023

Hirvimetsän päiväkoti, Loimaa, 2022

Metsäiseltä päiväkodin pihalta löytyy kauniit ja luonnonmukaiset Robinia-leikkivälineet, jotka suorastaan kutsuvat luokseen leikkimään! Robinia-mallistomme välineet valmistetaan vastuullisesti FSC-sertifioidusta puusta. Tekeminen pihalla ei lopu ihan helpolla. Kahvila-leikkikeskukseta löytyy upea leikkikeittiö, jonka varustukseen kuuluu leikkiuuni, tiskiallas sekä hella. Tämä sopii erinomaisesti keittiö-, kahvila- ja myymälä-leikkeihin. Leikkikeskuksesta taas löytyy ksylofoni, jolla pääsee opettelemaan soittamisen saloja.

Tammikummun päiväkoti, Kauniainen, 2022

Keikyän ulkokuntoilupaikka, Sastamala, 2023

Keskuspuisto, Parainen, 2021

Paraisten kaupunki halusi toteuttaa keskuspuistoon jotain ainutlaatuista ja olemassa olevaan ympäristöön soveltuvan leikkivälineen. Kilpailutuksen jälkeen LeikkiSet valikoitui parhaalla ehdotuksellaan surrealistisen teoksen toteuttajaksi. Tarjosimme Paraisille kolme ehdotusta, joista asiakas päätyi teokseen nimeltä Pesä. Suunnitteluvaiheessa teosta kehitettiin asiakkaan toiveiden mukaan mm. värien ja toiminnallisuuksien osalta. Lopuksi välineeseen suunniteltiin vielä suuri putkiliukumäki! Surrealistinen teos antaa mielikuvitukselle tilaa ja […]

Tuurenpuisto, Nokia, 2018

Harjuniityn koulun vierestä löytyy todella näyttävä,Dinosaurus-teemainen leikkipuisto, jossa viihtyvät kaiken ikäiset lapset. Kohteen osoite on Urpolankatu 13, 37140 Nokia. Kohteen kalusteet ovat Dino-mallistostamme

Malmin ulkokuntosali, Helsinki, 2022

Moision koulukeskus, Salo, 2023

Monitoimikeskus Akvarelli, Forssa, 2022

Monitoimikeskus Akvarelli on runsaan 500 oppilaan koulukeskus, jossa saman katon alla toimii päiväkoti, esikoulu sekä perusopetus 1-9 luokkaan. Oppilaista n. 150 on erityistä tukea tarvitsevia ja heitä tulee jopa 14 eri kunnasta. Piha-alue on erittäin monipuolinen ja kalusteiden valintaan osallistettiin koulun oppilaita sekä päiväkoti lapsia. Pihalta löytyy mm. parkour-rata, ulkokuntoiluvälineet, pingispöydät, peliareena, maahan upotettuja trampoliinejä […]

Tampereen yhtenäiskoulu, 2023

Puotilan ala-aste, Helsinki, 2022

Kalustimme Helsinkiin valmistuneen Puotilan ala-asteen pihan näyttävillä ja kestävillä, metallirunkoisilla kalusteilla. Helsingin kaupungille tärkeitä asioita on liikkumattomuuden ehkäisy – lapset aktivoidaan mielekkäällä tavalla, kalustamisessa toteutettava tasa-arvo, tuotteiden laatu ja elinkaari. Helsinki valitsi meidät Puotilaan näillä kriteereillä. Pääurakoitsija Lujatalo kommentoi töiden etenevän suunnitelman mukaisesti ja asennuksia hoitavalta Viherpirkalta positiivista palautetta meidän metallisten kalusteiden asennettavuudesta: “Näitä on […]

Mustion koulukeskus, 2022

Ypäjän ulkokuntosali, 2022

Ypäjän urheilukentän ulkokuntosalilta löytyy sopivat välineet kaiken kuntoisille liikkujille. Alueelta löytyy painopakalliset, säädettävät FIT-malliston ulkokuntoiluvälineet sekä Hydrofit-malliston ulkokuntoiluvälineet. FIT-malliston välineisiin pääset tutustumaan täältä!

Elisenvaaran koulu ja lukio, Pöytyä, 2022

Kiiminkipuiston koulu, Oulu, 2022

Tämä koulun piha suorastaan huutaa luokseen leikkimään ja liikkumaan! Pihalta löytyy mm. ulkokuntoilualue, peliareena, riippukeinut sekä monipuolinen kiipeilyteline. Välineet ovat suurimmaksi osaksi metallirunkoisia ja materiaaleiltaan erittäin pitkäikäisiä ja huoltovapaita. Kohteen on suunnitellut Oululainen Plaana Oy.

Ojanperän koulu ja päiväkoti, Oulu, 2020

Kalusteiden väritys toteututtiin suunnittelijan toiveiden mukaisesti oranssilla-väriteemalla. Tiesithän, että kalusteidemme väritys on monipuolisesti muokattavissa, ilman lisähintaa?

Hirvensalon leikkipuisto, Turku, 2021

Turun Hirvensaloon rakentui Infrarakentaja Oteran toimesta upea leikkipuisto, aluen tulevia asukkaita varten. Kohteeseen toivottiin robiniaa, mutta myös värikkyyttä, jota saatiin hyvin  jousiperhosista ja muista välineistä. Puisto löytyy Pyölintien päästä.

Ajopelin leikkipuisto, Oulu, 2021

Tämä Oulusta löytyvä leikkipuisto on toteutettu hauskalla ajoneuvo- ja työkoneteemalla. Leikkipaikalta löytyykin niin raitiovaunu, kippiauto, jyrä, kuin skootterikin. Kohteen on suunnitellut Kirsi Pääkkö, Plaana Oy:stä.

Jokirinteen oppimiskeskus, Kirkkonummi, 2021

Kirkkonummen Jokirinteen oppimiskeskuksen näyttävät piha-alueet ovat kalustettu pääosin metallirunkoisilla ja huoltovapailla välineillä. Oppimiskekuksessa on tilat 1340 oppijalla ja tiloissa toimii koulu sekä päiväkoti. Pihalta löytyy monenlaista aktiviteettia pöytäpingiksestä, trampoliineihin sekä monitoimi- ja panna-peliareenoihin.  

Monikon koulukeskus, Leppävaara, Espoo, 2021

Monikko on jättimäinen, 1300 oppilaan koulukeskus Espoon Leppävaarassa. Kohteessa on monipuoliset puitteet leikkiin ja liikuntaan, mm. ulkopingispöydät, maatrampoliinit, peliareenat sekä rosteriset ulkokuntoiluvälineet. https://www.hs.fi/kaupunki/espoo/art-2000008196015.html  https://yle.fi/uutiset/3-11955948  

Männistön päiväkoti, Kuopio, 2021

Toteutimme Kuopion Männistön päiväkodin leikkipihan värikkäillä ja mukaansa tempaavilla leikkivälineillä! Välineet ovat metallirunkoisia ja materiaaleiltaan pitkälti huoltovapaita, joten tuotteille on luvassa pitkä ja leikin täytteinen elinkaari.

Kungsgårds daghem och förskola, Espoo, 2021

Saukkolan lähiliikuntapaikka, Lohja, 2020

Lohjan Saukkolan kylästä löytyy upea lähiliikuntapaikka, joka liikuttaa monipuolisesti kaiken ikäisiä, lapsista senioreihin. Kohde toteuttiin käänteisenä kilpailutuksena ja kuntalaiset osallistettiin mukaan valintaan.  Alueelta löytyy mm. säädettävällä vastuksella varustetut kuntoiluvälineet, suuri trampoliini sekä 3×3 street koripallokenttä, jossa alustana Patmos-urheilualusta.

Kurkimäen koulu ja päiväkoti, Kuopio, 2021

Ranta-Koskelan leikkipaikka, Oulu, 2018

Upea dinosaurus-teemainen leikkipuisto, jossa käytetty dino-malliston leikkivälineitä. Kohteen on suunnitellut oululainen Plaana Oy.  

Kuopion torin Uppo-Nalle leikkipuisto, Kuopio, 2018

Kuopion torilta löytyy upea leikkipuisto, jonka leikkivälineitä koristavat Uppo-Nalle kirjoista tutut hahmot ja runot. Puistosta löytyy Uppo-Nalle ja laulava lintukoira jousikeinut sekä hauska labyrintti pienemmille lapsille.

Skeittipuisto, Vaasa, 2021

Toteutimme massiivisen, n. 1000 m2 suuruisen, betonisen skeittipuiston Vaasan Onkilahden toimintapuistoon! Harrastajien toiveet on otettu huomioon ja paikallinen skeittiseura oli aktiivisesti mukana kohteen suunnittelussa, parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Lue kaupungin tiedote aiheesta

Hedelmäpuisto, Oulu, 2021

Upea, hedelmä-teemainen leikkipuisto! Välineiden lisäksi puiston teema jatkuu kohteen alustoissa, joista löytyy kuvioituna ananas ja vesimeloni. Kohteen on suunnitellut oululainen Plaana Oy.

Haukilahden päiväkoti, Espoo, 2019

Perkkaan asukaspuisto, Espoo, 2019

Toimitimme Perkkaan asukuspuistoon street workout-kuntoilukeskuksen, jossa voi harjoitella monipuolisesti omalla kehonpainolla. Väline on toimitettu asiakkaan toivomalla erikoisvärityksellä.

Luomupäiväkoti Kirsikka, Helsinki, 2020

Helsingissä toimiva luomupäiväkoti Kirisikka on kalustettu luonnonmukaisilla ja ympäristöystävällisillä Organowood-käsitellyillä, puurunkoisilla leikkivälineillä. Malliston tuotteisiin pääset tutustumaan täältä.  

Merenojan koulu, Kalajoki, 2020

Merenojan koulu on Suomen ensimmäinen Joutsenmerkitty koulukohde. Toimitimme kohteeseeseen kestävät ja huoltovapaat, metallirunkoiset leikkivälineet, joiden värimaailma sointuu hyvin yhteen rakennuksen värien kanssa.

Rinnekoti-säätiön esteetön leikkipuisto, Espoo, 2019

Rinnekoti-säätiö rakennutti esteettömän leikkipuiston Espoon Lakistoon yhteistyössä LeikkiSet Oy:n kanssa. Alueelta löytyy monitoimikeskus, karuselli, hiekkalaatikoita, keinuja, pallopelialue/leikkialue sekä kiipeilyteline. Esteettömyys on kaiken lähtökohta, ja esimerkiksi pyörätuolilla pääsee leikkialueella liikkumaan vapaasti myös jokaisella leikki- ja liikuntavälineellä. Kohteen kalusteet ovat esteettömät-mallistosta. Lue projektista lisää TÄÄLLÄ

Huhtiniemen skate- ja pumptrack-alue, Lappeenranta 2020

LeikkiSet toimi pääurakoitsijana Huhtiniemen skeitti- ja pumptrack-radan rakentamisessa vuonna 2020. Ylen uutinen alueesta

Lähiliikuntapaikka, Nummi-Pusula, 2019

Lohjan kaupunki rakensi upean liikuntapaikan Pusulan kylään. Hanke toteutettiin käänteisenä kilpailutuksena ja kuntalaiset osallistettiin mukaan kalusteiden valintaan. Kalustimme kohteen näyttävillä, metallirunkoisilla ja huoltovapailla välineillä.

Keskuspuiston ulkokuntoiluvälineet, Parainen, 2013

Toimitimme Paraisten keskuspuistoon Gym-malliston ulkokuntoiluvälineet v. 2013. Laitteiden käyttäminen on helppoa ja yksinkertaista, sillä vastuksena toimii oma kehonpaino. Välineet soveltuvat senioreille, lihaskunnon ylläpitämiseen. Kohteen kuvat on otettu v. 2021.

Ollikkalan päiväkoti, Salo, 2020

Toimitimme Ollikkalan päiväkotiin puurunkoiset, OrganoWood-pintakäsitellyt leikkikenttävälineet. OrganoWood on ympäristöluokiteltu pintakäsittely- ja kunnossapitomenetelmä puutavaralle. Käsitellyt puuosat ikääntyvät luonnollisesti, saaden ajan myötä hopeanharmaan sävyn. Lisätietoja OrganoWood-käsittelystä

Keltanokanpuisto, Tampere 2019

Tampereen keltanokan puistosta löytyy designiltaan tyylikäs ja näyttävä Jumbo-verkkokiipeilyteline.

Nummikeskus, Hämeenlinna, 2017

Tallinmäen päiväkoti, Turku, 2019

Vaihtometsäntien leikkipaikka, Ii, 2017

As Oy Espoon Uuno Kailaan katu 5, Espoo, 2019

Toimitimme kerrostalon pihavarusteet ja leikkivälineet uudiskohteeseen Espoon Perkkaalle. Kohteen urakoitsijana toimi rakennusliike Peab Oy.

Trampoliinipuisto, Ypäjä, 2021

Elinvoimainen Ypäjän kunta halusi toteuttaa nuoria aktivoivan lähiliikuntapaikan, mikä on avoin kaikille. Trampoliinit toimivat hyvänä liikuntana niin nuorille, kuin aikuisillekin, ja siksi kunnan liikunnanohjaaja ja -opettaja Juhamatti Jokinen lähti edistämään hanketta. LeikkiSet toimitti erivärisiä trampoliineja kuusi kappaletta sekä turvalaatat. Ilo nähdä kuinka nuoret ovat ottaneet paikan omakseen ja kaksi paikallismediaakin on tehnyt artikkelit ja jopa […]

Loitinaronpuisto, Forssa, 2019

Pilke päiväkoti, Janakkala, 2018

Suunnittelimme Pilke päiväkodeille excluusiviset metsä- ja luontoteemaiset leikkivälineet. Leikkivälineet ovat metallirunkosia ja materiaaleiltaan erittäin pitkäikäisiä ja huoltovapaita. Olemme kalustaneet jo yli 27 Pilke päiväkodin pihaa! https://www.pilkepaivakodit.fi/ 

Kuntoiluvälineet, Kauhava, 2018

Pilke päiväkoti Pikkukarhu, Vantaa, 2018

Suunnittelimme Pilke päiväkodeille excluusiviset metsä- ja luontoteemaiset leikkivälineet. Leikkivälineet ovat metallirunkosia ja materiaaleiltaan erittäin pitkäikäisiä ja huoltovapaita. Olemme kalustaneet jo yli 27 Pilke päiväkodin pihaa! https://www.pilkepaivakodit.fi/ 

Hiukkavaaran monitoimitalo, Oulu, 2017

Keskuspuiston kuntoiluvälineet, Loimaa, 2017

Navettakankaan leikkipuisto, Oulu, 2017

LeikkiSet suunnitteli ja toteutti asiakkaan toiveesta puistoon näyttävän metsäkone-teemaisen leikkivälineen.

Niinijoen koulun peliareena, Loimaa, 2017