Keskuspuisto, Parainen, 2021

Paraisten kaupunki halusi toteuttaa keskuspuistoon jotain ainutlaatuista ja olemassa olevaan ympäristöön soveltuvan leikkivälineen. Kilpailutuksen jälkeen LeikkiSet valikoitui parhaalla ehdotuksellaan surrealistisen teoksen toteuttajaksi. Tarjosimme Paraisille kolme ehdotusta, joista asiakas päätyi teokseen nimeltä Pesä. Suunnitteluvaiheessa teosta kehitettiin asiakkaan toiveiden mukaan mm. värien ja toiminnallisuuksien osalta. Lopuksi välineeseen suunniteltiin vielä suuri putkiliukumäki! Surrealistinen teos antaa mielikuvitukselle tilaa ja […]

Jokirinteen oppimiskeskus, Kirkkonummi, 2021

Kirkkonummen Jokirinteen oppimiskeskuksen näyttävät piha-alueet ovat kalustettu pääosin metallirunkoisilla ja huoltovapailla välineillä. Oppimiskekuksessa on tilat 1340 oppijalla ja tiloissa toimii koulu sekä päiväkoti. Pihalta löytyy monenlaista aktiviteettia pöytäpingiksestä, trampoliineihin sekä monitoimi- ja panna-peliareenoihin.  

Kuopion torin Uppo-Nalle leikkipuisto, Kuopio, 2018

Kuopion torilta löytyy upea leikkipuisto, jonka leikkivälineitä koristavat Uppo-Nalle kirjoista tutut hahmot ja runot. Puistosta löytyy Uppo-Nalle ja laulava lintukoira jousikeinut sekä hauska labyrintti pienemmille lapsille.

Saukkolan lähiliikuntapaikka, Lohja, 2020

Lohjan Saukkolan kylästä löytyy upea lähiliikuntapaikka, joka liikuttaa monipuolisesti kaiken ikäisiä, lapsista senioreihin. Kohde toteuttiin käänteisenä kilpailutuksena ja kuntalaiset osallistettiin mukaan valintaan.  Alueelta löytyy mm. säädettävällä vastuksella varustetut kuntoiluvälineet, suuri trampoliini sekä 3×3 street koripallokenttä, jossa alustana Patmos-urheilualusta.

Luomupäiväkoti Kirsikka, Helsinki, 2020

Helsingissä toimiva luomupäiväkoti Kirisikka on kalustettu luonnonmukaisilla ja ympäristöystävällisillä Organowood-käsitellyillä, puurunkoisilla leikkivälineillä. Malliston tuotteisiin pääset tutustumaan täältä.  

Haukilahden päiväkoti, Espoo, 2019

Tuurenpuisto, Nokia, 2018

Harjuniityn koulun vierestä löytyy todella näyttävä,Dinosaurus-teemainen leikkipuisto, jossa viihtyvät kaiken ikäiset lapset. Kohteen osoite on Urpolankatu 13, 37140 Nokia. Kohteen kalusteet ovat Dino-mallistostamme

Merenojan koulu, Kalajoki, 2020

Merenojan koulu on Suomen ensimmäinen Joutsenmerkitty koulukohde. Toimitimme kohteeseeseen kestävät ja huoltovapaat, metallirunkoiset leikkivälineet, joiden värimaailma sointuu hyvin yhteen rakennuksen värien kanssa.

Tallinmäen päiväkoti, Turku, 2019

Huhtiniemen skate- ja pumptrack-alue, Lappeenranta 2020

LeikkiSet toteutti Huhtiniemen skeitti- ja pumptrack-radan yhteistyössä City Playgrounds Ltd kanssa. Ylen uutinen alueesta

Nummikeskus, Hämeenlinna, 2017

Lähiliikuntapaikka, Nummi-Pusula, 2019

Lohjan kaupunki rakensi upean liikuntapaikan Pusulan kylään. Hanke toteutettiin käänteisenä kilpailutuksena ja kuntalaiset osallistettiin mukaan kalusteiden valintaan. Kalustimme kohteen näyttävillä, metallirunkoisilla ja huoltovapailla välineillä.

Rinnekoti-säätiön esteetön leikkipuisto, Espoo, 2019

Rinnekoti-säätiö rakennutti esteettömän leikkipuiston Espoon Lakistoon yhteistyössä LeikkiSet Oy:n kanssa. Alueelta löytyy monitoimikeskus, karuselli, hiekkalaatikoita, keinuja, pallopelialue/leikkialue sekä kiipeilyteline. Esteettömyys on kaiken lähtökohta, ja esimerkiksi pyörätuolilla pääsee leikkialueella liikkumaan vapaasti myös jokaisella leikki- ja liikuntavälineellä. Kohteen kalusteet ovat esteettömät-mallistosta. Lue projektista lisää TÄÄLLÄ

Ollikkalan päiväkoti, Salo, 2020

Toimitimme Ollikkalan päiväkotiin puurunkoiset, OrganoWood-pintakäsitellyt leikkikenttävälineet. OrganoWood on ympäristöluokiteltu pintakäsittely- ja kunnossapitomenetelmä puutavaralle. Käsitellyt puuosat ikääntyvät luonnollisesti, saaden ajan myötä hopeanharmaan sävyn. Lisätietoja OrganoWood-käsittelystä

Perkkaan asukaspuisto, Espoo, 2019

Toimitimme Perkkaan asukuspuistoon street workout-kuntoilukeskuksen, jossa voi harjoitella monipuolisesti omalla kehonpainolla. Väline on toimitettu asiakkaan toivomalla erikoisvärityksellä.

Augustinan päiväkoti, Forssa, 2018

Forssan keskustassa toimiva päiväkoti on suosittu leikkipaikka, jonka kestosuosikkeja ovat suuri kokoinen maatrampoliini, korkea verkkopyramidi sekä päiväkoti-ikäisten lasten peliareena!

Keltanokanpuisto, Tampere 2019

Tampereen keltanokan puistosta löytyy designiltaan tyylikäs ja näyttävä Jumbo-verkkokiipeilyteline.

Vaihtometsäntien leikkipaikka, Ii, 2017

Loitinaronpuisto, Forssa, 2019

Pilke päiväkoti, Janakkala, 2018

Suunnittelimme Pilke päiväkodeille excluusiviset metsä- ja luontoteemaiset leikkivälineet. Leikkivälineet ovat metallirunkosia ja materiaaleiltaan erittäin pitkäikäisiä ja huoltovapaita. Olemme kalustaneet jo yli 27 Pilke päiväkodin pihaa!

Kuntoiluvälineet, Kauhava, 2018

Pilke päiväkoti Pikkukarhu, Vantaa, 2018

Hiukkavaaran monitoimitalo, Oulu, 2017

Keskuspuiston kuntoiluvälineet, Loimaa, 2017

Navettakankaan leikkipuisto, Oulu, 2017

LeikkiSet suunnitteli ja toteutti asiakkaan toiveesta puistoon näyttävän metsäkone-teemaisen leikkivälineen.

Niinijoen koulun peliareena, Loimaa, 2017