Kehitämme Suomen liikunta-alueita ratkaisuilla, mistä eri ikäryhmät ovat kiinnostuneita. Liikuntapaikkarakentamisessa käyttäjien näkemykset ovat erittäin tärkeitä, koska tarpeet ovat erilaisia eri alueilla. Siksi haluamme ottaa käyttäjät mukaan jo suunnitteluvaiheessa. Suunnittelemme ja toteutamme action sport puistoja kaikkiin tarpeisiin.

Action sport puistot toteutamme yhteistyössä City Playgrounds Ltd kanssa.

”Meillä on vahvat juuret skeittikulttuurissa, ja siksi kykenemme vastaamaan loppukäyttäjän vaatimuksiin ja tarpeisiin. City Playgrounds -tuotemerkki on keskittynyt luomaan elävämpiä ja hauskempia ympäristöjä lapsille, aikuisille ja perheille. City Playgrounds -tuotemerkkiä käytetään kaikissa suunnittelu- ja arkkitehtuuriprojekteissamme, jotka ovat suunnattu kaupunkien maisemointiin.

Mind Work Ramps -tuotemerkki on tae laadusta ja pysyy uskollisena toimintaurheilukulttuurille. Skeitti- ja pyöräilyradat toteutetaan Mind Work Ramops -tuotemerkin alla.” – Toms Siliņš, City Playgrounds Ltd.

City Playgroundsin henkilökunnalla on yli vuosikymmenen kokemus vaihtoehtoisten urheilu- ja virkistyspaikka-arkkitehtuurista ja rakentamisesta. Suurimmalla osalla henkilöstöä on kokemusta toimintaurheilun parista, olipa se sitten skeittaus, BMX freestyle, Downhill-maastopyöräily jne.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana City Playgrounds on tehnyt yli 100 kohdetta ympäri Eurooppaa.

 

Mediatiedote Lappeenrannan skeittipaikasta

https://www.cityplaygrounds.lv/

https://www.mindworkramps.com/

 


Lue myös nämä uutiset