Tarjotaksemme parempia palveluita tarvitsemme myös laadukkaat välineet. Asiakkaiden kuunteleminen ja oikeat valinnat välineissä luovat perustan onnistuneelle hankinnalle. Kalustaminen ei tarkoita pelkästään välineitä, vaan syvempää ideologiaa löytää oikeat välineet oikeaan paikkaan.

 

Vuosien kokemuksella, kehitystyöllä ja innovatiivisella suunnittelulla yhdessä asiakkaidemme kanssa, olemme luoneet itsellemme korkean vaatimustason mitä emme halua alittaa. Huoltovapaat materiaalit, turvalliset välineet ja pitkät takuuajat ovat olleet arvojamme yrityksemme perustamisesta saakka vajaa kymmenen vuotta sitten, ja niistä pidämme edelleen kiinni.

 

LeikkiSet 2.0 ei pyri enää pelkästään valmistavaan tuotantoon, vaan tarjoamme asiakkaillemme jotain enemmän. Me yhdistämme laadukkaat kotimaiset ja eurooppalaiset alihankkijat valmistuttaaksemme asiakkaillemme sellaiset välineet, mitkä kuhunkin kohteeseen parhaiten soveltuvat.

Vaativiin toimitusaikoihin ja uusien innovaatioiden markkinoille tuomisen tueksi kasvatamme myös verkostoamme Euroopassa. Kasvaaksemme toimialamme johtajaksi Euroopassa ja teknologian vientiyritykseksi tarvitsemme hyviä kumppaneita myös Suomen ulkopuolelta. Jatkuvasti kasvava kotimainen tuotanto kertoo vahvasta halustamme jatkaa tuotannon lisäämistä myös Suomessa.

LeikkiSet panostaa parempaan leikki- ja liikuntapaikkarakentamiseen, jotta lapsillamme olisi turvallisia, innostavia ja pitkäikäisiä välineitä liikuttamassa koko Suomea.

 

TUTUSTU TUOTEVALIKOIMAAMME TÄÄLLÄ