Parempi investointi käyttäjät sitouttamalla.

 

Osallistaminen on tärkein työkalumme LeikkiSetin päämäärässä, jossa teemme parempia leikki- ja liikuntapaikkoja.

 

Modernissa johtamisessa kuunnellaan henkilöitä joihin päätöksen teko vaikuttaa. Käyttäjät sitoutuvat päätöksiin, joihin pystyvät itse vaikuttamaan. Leikki- ja liikuntapaikkarakentamisessa osallistaminen takaa investoinnin onnistumisen ja tyytyväiset käyttäjät.

 

LeikkiSet käyttää osallistamista myös kaikessa omaa toimintaa koskevassa päätöksenteossa.

 

Hyvällä suunnittelulla vastaamme lasten ja nuorten muuttuneisiin tarpeisiin.

 

Onnistunut leikki- ja liikuntapaikka tukee lasten ja nuorten kasvua ja kehittymistä yhteiskunnan muuttuneissa olosuhteissa. Ulkona tapahtuva vapaa leikkiminen ja liikkuminen on vähentynyt johtuen mm. kaupungistumisesta, digitalisaatiosta sekä uusista vapaa-ajanharrastuksista.

 

Suunnittelupalvelumme ottaa huomioon nämä haasteet. Suunnittelemme yhä parempia ympäristöjä, jotka innostavat leikkiin ja liikkumiseen. Osallistamisen avulla saamme käyttäjät mukaan ideoimaan ja keskustelemaan kanssamme siitä, millaiset ratkaisut ovat parhaita juuri heille. Tuomme mukanamme suunnitteluammattitaitomme uusista ideoista ja toteutusratkaisusta. Näin pystymme yhdessä toteuttamaan parhaan lopputuloksen.

 

Jo suunnitteluvaiheessa saamme laadittua budjetin, huomioimaan asennuksen vaatimukset ja sopimaan projektin toteutusaikataulun.

 

Suunnittelupalvelumme auttaa kaikissa leikki- ja liikuntaympäristöjen suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä. Ajatuksiamme leikkialuesuunnittelusta voit ladata TÄÄLTÄ.