# Anna vähintään 1 merkkiä hakeaksesi # Paina entteriä etsiäksesi tai ESC-nappia poistuaksesi

Esteetön leikkikeskus

Kalusteet

8045

Esteetön leikkikeskus

Esteetön leikkikeskus 23 698,00  alv. 0%
Esteetön vastakiikku 4 116,00  alv. 0%

Esteettömät leikkivälineet on suunniteltu kehittämään jakuntouttamaan erityiskohtelua kaipaavien lasten kehoa ja mieltä. Tuotteet on muokattu yhdistämään kaikkia lapsia,myös pyörätuolia tarvitsevia, jotta kukaan ei tuntisi itseään ulkopuoliseksi. LeikkiSetin tavoitteena on kehittää leikkikenttävälineitä, jotka ovat suunnattu liikkumisesteisille, aistihäiriöisille, näkövammaisille ja jopa autistisille lapsille.

Maantasolla sijaitsevat paneelit, joita kutsumme oppimispaneeleiksi, on suunniteltu kehittämään lasten psyykkisiä ja samalla fyysisiä kykyjä. Esteettömiin leikkikeskuksiin on lisätty elementtejä, jotka auttavat kehittämään myös muidenkin, kuin liikkumisesteisten lasten yläruumiin kestävyyttä. Leikkikeskuksissa on 1,25m leveä luiska, jotta laitteisiin pääsy olisi mahdollisimman helppoa. Alimpien helppopääsyisten lattiatasojen korkeus on vain 30cm korkeudella maasta.

Tuotteissa käytetään pääasiassa kirkkaan värisiä materiaaleja antaen mahdollisuuden kehittää heikkoa näkökykyä. Pitääkseen lasten leikkikokemuksen kiinnostavana, mutta samaan aikaan turvallisena, ovat käytetyt materiaalit erittäin korkealaatuisia.

 Sopeutuminen leikkikentillä auttaa lapsia kehittämään heidän itsetuntoaan ja taitoja, joita he tulevat käyttämään aikuisiässäkin. Kun leikkikentillä on myös esteettömiä leikkivälineitä, antaa se mahdollisuuden kaikille lapsille osallistua leikkeihin ja sosiaaliseen kanssakäymiseen muiden lasten kanssa.

 LeikkiSetillä uskotaan, että leikkikentällä tapahtuvan kiinnostavan kokemuksen kautta kaikki lapset saavat hyviä kokemuksia, joita he voivat soveltaa omaan elämäänsä myös leikkikentän ulkopuolella.

Tuotetiedot

Esteettömyys

Esteettömät tuotteet

Ikäryhmä

Taaperot, Lapset, Koululaiset

Runkomateriaali

Puu

Turva-alusta

< 80-100 m²

Mallisto

Tekniset tiedot

Mitat: 10010 x 6910 mm
Korkeus: 3210 mm
Tasojen korkeudet: 300, 1200 mm
Putoamiskorkeus: 1200 mm
Turva-alue: 89 m²
Perustustapa: Perustusankkuri
Runko: Kyllästetty puu
Levyosat: HDPE, HPL
Liuku: Ruostumaton teräs

41 020,00  alv. 0%
Rahtivapaa toimitus!

Tuotteen värit valittavissa veloituksetta vakiovärikartasta.

Eco-malliston VAKIOVÄRIT (pdf)

Tuotekategoriat: ,
SKU: 8045
Categories: ,
Tags: ,
Takaisin ylös