Uusi osakkuusyhtiö Folklek Ab aloitti toimintansa toukokuussa Ruotsissa

LeikkiSet Oy on vakiinnuttanut vahvan aseman Suomen markkinoilla. Alan nopeimmin kasvaneena edelläkävijänä on paljon annettavaa myös muille markkinoille. Tämän takia LeikkiSet on perustanut Folklek Ab osakkuusyhtiön Ruotsiin. Uusi yritys starttasi toukokuussa 2021 ja sen johtohahmoina Ruotsissa toimivat alan tunnetut tekijät Katja Skånér ja Johan Hedengren. Katja siirtyy Lappset Sweden AB toimitusjohtajan paikalta Folklek AB toimitusjohtajaksi ja Johan siirtyy Lappset Sweden AB myyntipäälliköstä Folklek AB:n myyntijohtajaksi.

           

 

  • Tunnemme että olemme tekemässä jotain suurta. Vaikka yrityksemme onkin vielä pieni, on meillä suuri sitoumus alaan ja asiakkaisiimme. Olemme seuranneet LeikkiSetin kasvua ja markkinalähtöistä toimintatapaa ihaillen, joten meille oli selvä, että halusimme lähteä yhteistyöhön Ruotsissa nimenomaan heidän kanssaan. Yhdessä LeikkiSetin kanssa pystymme vastaamaan Ruotsin tiukkoihin ympäristö-, kestävyys- ja turvallisuusvaatimuksiin sekä tuottamaan asiakkaalle lisäarvoa monella tapaa, iloitsee Katja.

 

LeikkiSet on uuden yhtiön suurin osakas ja sekä Katja että Johan ovat myös merkittäviä osakkaita uudessa yhtiössä. LeikkiSetillä yhteistyötä on viety eteenpäin osaavalla tiimillä. LeikkiSetin liiketoimintapäällikkö Jussi Niskala on erityisen tyytyväinen lopputulokseen.

  • Olemme jo muutaman vuoden suunnitelleet laajentumista Ruotsiin. Kun tapasimme Katjan ja Johanin, olimme vakuuttuneita suunnitelman onnistumisesta. Heidän ammattitaitonsa, kokemuksensa ja innokkuutensa tuntui sopivan yhteen LeikkiSetin kanssa, joten olisi ollut lähes mahdotonta olla tarttumatta tilaisuuteen. Meillä on vielä paljon kasvupotentiaalia Suomessa, mutta LeikkiSetin osaaminen menee tietyllä tapaa hukkaan vain yhdellä markkina-alueella. Laajentaminen Ruotsiin avaa meille uusia mahdollisuuksia ja niistä olemme erityisen innoissamme. Katjan ja Johanin kanssa on ollut miellyttävä suunnitella uusia kehitysideoista sekä Ruotsin että Suomen markkinoille ja siksi odotammekin paljon tältä yhteistyöltä, Niskala hehkuttaa kollegoitaan.

www.folklek.se

julkaistu 31.5.2021

 


Lue myös nämä uutiset