# Anna vähintään 1 merkkiä hakeaksesi # Paina entteriä etsiäksesi tai ESC-nappia poistuaksesi

Juoksumatto

FITR1

Juoksumatto

Incline-punnerrus 5 990,00  alv. 0%

FIT -ulkokuntolaite malliston laitteet ovat valmistettu jykevästä ruostumattomasta teräksestä. Ruostumaton teräs antaa välineille tyylikkään ja viimeistellyn ulkoasun ja on materiaalina täysin huoltovapaa. Materiaalin etuna on erittäin korkea kulutuksen kestävyys.

FITR1 juoksumatto mahdollistaa perinteisen lämmittely- ja kestävyys harjoittelun ohella juoksutekniikkaharjoittelun erinomaisesti. Ensimmäisten askeleiden juoksutekniikkaa on kätevä harjoitella laitteen käsi- ja vartalotukia hyödyntäen ja esim. valmentajan päästessä opastamaan juoksijan vieressä. Myös erilaiset kuntopiirit on monipuolisesti toteutettavissa tämän laitteen avulla, kehonpainoa hyödyntävine liikkeineen.

FITR1 juoksutuntuma perustuu edistykselliseen kaarevaan muotoon. Muoto tarkoittaa sulautuvampaa, ergonomisempaa juoksua verrattuna tasapintaisiin mattoihin. Juokseminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistettujen herkästi pyörivien, laakeroitujen lieriöiden päällä. Lieriöt tukeutuvat tiukasti toisiaan vasten, jolloin niiden väleihin ei pääse kiviä tai muuta roskaa. Näin harjoittelu pysyy myös turvallisena.

Tuotetiedot

Mallisto

Runkomateriaali

Ruostumaton teräs

Tekniset tiedot

Pituus: 183,4 cm
Leveys: 
94,5 cm
Korkeus: 
154 cm
Käyttäjän korkeus: 
+ 140cm
Suositusikäraja:
14 vuotta
Turva-alue: 19,5 m2
Materiaali:
Ruostumaton teräs, myös maalattuna
Harjoittelu tarkoitus: Lämmittely / Kestävyys / Tekniikka / Kuntopiirit
Standardi: EN-16630

7 475,00  alv. 0%
Rahtivapaa toimitus!


Laitteen suositeltu käyttäjämäärä:

Asennusaika (1hlö): 3h

Asennusaika ei sisällä maatöitä eikä betoninkuivumisaikaa. Asennusaika sisältää mittaamisen, pakkauksen purun, välineen kasaamisen, tuennat ja betonoinnit.

Tuotekategoriat: , ,

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

SKU: FITR1
Categories: , ,
Tags: ,
Takaisin ylös