# Anna vähintään 1 merkkiä hakeaksesi # Paina entteriä etsiäksesi tai ESC-nappia poistuaksesi

Pyöreä trampoliini

Kalusteet

1M-T150R

Pyöreä trampoliini

Tasapainolauta 1 102,00  alv. 0%
Trampoliini 4 765,00  alv. 0%

Maatrampoliinit sopivat kaikenikäisille liikkujille, lapsista aikuisiin! Maatrampoliinit ovat erityisesti nuorten suosiossa, joten ne sopivat erinomaisesti koulujen pihoille sekä lähiliikuntapaikoille. Maatrampoliini upotetaan maahan, joten putoamiskorkeus jää matalaksi ja tekee käytöstä näin ollen turvallisempaa. Upotussyvyys on 45cm ja tuote asennetaan painumattoman pohjan, esim. betonilaatan päälle. Välineen alla tulee olla vettäläpäisevä rakennekerros, esim. murske tai salaojitus.

 

Tuote on EN1176-standardin mukainen. Turva-alustaksi soveltuu hyvin hoidettu pintamaa, esim. kivituhka. Suosittelemme kuitenkin alustaksi iskua vaimentavaa turva-alustaa. Välineessä on pakottavaa liikettä, joten turva-alueet eivät saa mennä päällekkäin. Trampoliineista voidaan muodostaa trampoliiniratoja, sijoittamalla useita trampoliineja niin lähelle toisiaan, kuin mahdollista(rungot toisissaan kiinni). Välineen sijoittelussa tulee huomioida, ettei välineen päälle ole mahdollista hypätä korkeammalta rakenteelta. Ylöspäin on oltava vapaata tilaa vähintään 350cm.

 

Hyppymaton saa irrotettua rungosta mukana toimitettavalla metallikoukulla, alustan siivousta varten. Tuote toimitetaan asiakkaalle valmiiksi kasattuna (hinta ei sisällä asennusta).

Tuotetiedot

Ikäryhmä

Lapset, Koululaiset

Turva-alusta

< 20-40 m²

Tekniset tiedot

Laitteen koko: 2,28 m halkaisija
Hyppimisalueen halkaisija: 1,57 m
Hyppimsalueen pinta-ala: 1,94 m2
Putoamiskorkeus: 900 mm
Turva-alue: 24,3 m2
Hyppymatto: Liukuestetyt muovilohkot, joiden sisällä kulkee teräsvaijeri. Matto on kiinnitetty runkoon jousilla, jotka antavat jouston. Jouset jäävät piiloon kehyksen alle.
Runko: Sinkitty teräs
Perustustapa: Maahan upotettava, painumaton pohja esim. betonilaatta.Vaatii vettäläpäisevän rakennekerroksen alle.

 

8 022,00  alv. 0%
Rahtivapaa toimitus!

Tuotteen värit valittavissa veloituksetta vakiovärikartasta:

VAKIOVÄRIT (pdf)

Tuotekategoriat: , , , , ,
SKU: 1M-T150R
Categories: , , , , ,
Tag:
Takaisin ylös