# Anna vähintään 1 merkkiä hakeaksesi # Paina entteriä etsiäksesi tai ESC-nappia poistuaksesi

Puolapuu ja roikkuminen

VE2-3

Puolapuu ja roikkuminen

Tasapaino-käsikoordinaatio 2 450,00  alv. 0%
Jalkamotoriikka 3 520,00  alv. 0%

Tämän puurunkoisen, helposti lähestyttävän liikuntakalustesarjan tuotteet ovat uutta suunnittelua, jossa on kuunneltu kuntasektori asiakkaidemme liikunnanohjaajien näkemyksiä. Tuotteet palvelevat yksittäin hankittuna, tai hankittaessa koko kalustesarja niistä voi muodostaa harjoittelijan toiminnallistamista palvelevan radan. Toiminnallistavana ratana tuotteet on suunniteltu sitten, että hermostoa eri tavoin fasilitoivia ominaisuuksia kuormitetaan.

Keskiössä ovat lihashermotuksen parantaminen voimantuoton ja pienenempien motoristen yksiköiden fasilitointia koordinatiivisten sekä tasapainohaasteiden kautta. Nämä tekijät ovat tärkeitä paitsi arjen haasteiden helpottamisessa, niin myös kunnallisten SOTE-kulujen laskemisessa, ennaltaehkäisevän liikunnan keinoin. Lisäksi tuotteisiin on suunniteltu ominaisuuksia kalustesarjana ulkona tapahtuvaan seniori ryhmäliikuntatunteihin ja niiden ohjausta varten kuntien liikunnanohjauksen asiakkaidemme toiveesta. Kysy lisää ominaisuuksista myynnistämme.

Tuotetiedot

Mallisto

Runkomateriaali

Puu

Tekniset tiedot

Pituus: 100 cm
Leveys:
100 cm
Korkeus:
250 cm
Turva-alue:
21,16 m2

2 550,00  alv. 0%
Rahtivapaa toimitus!

Tuotteen värit valittavissa veloituksetta vakiovärikartasta.

Urban Workout -malliston VAKIOVÄRIT (pdf)


Laitteen suositeltu käyttäjämäärä:

Asennusaika (1hlö): 4h

Asennusaika ei sisällä maatöitä eikä betoninkuivumisaikaa. Asennusaika sisältää mittaamisen, pakkauksen purun, välineen kasaamisen, tuennat ja betonoinnit.

Tuotekategoriat: ,

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

SKU: VE2-3
Categories: ,
Takaisin ylös