# Anna vähintään 1 merkkiä hakeaksesi # Paina entteriä etsiäksesi tai ESC-nappia poistuaksesi

Esteetön hiekkalaatikko

Kalusteet

SK7

Esteetön hiekkalaatikko

Kiipeilyseinä 8 696,00  alv. 0%
Esteetön liukumäki 9 191,00  alv. 0%

Esteettömät leikkivälineet on suunniteltu kehittämään jakuntouttamaan erityiskohtelua kaipaavien lasten kehoa ja mieltä. Tuotteet on muokattu yhdistämään kaikkia lapsia,myös pyörätuolia tarvitsevia, jotta kukaan ei tuntisi itseään ulkopuoliseksi. LeikkiSetin tavoitteena on kehittää leikkikenttävälineitä, jotka ovat suunnattu liikkumisesteisille, aistihäiriöisille, näkövammaisille ja jopa autistisille lapsille.

Tuotteissa käytetään pääasiassa kirkkaan värisiä materiaaleja antaen mahdollisuuden kehittää heikkoa näkökykyä. Pitääkseen lasten leikkikokemuksen kiinnostavana, mutta samaan aikaan turvallisena, ovat käytetyt materiaalit erittäin korkealaatuisia.

 Sopeutuminen leikkikentillä auttaa lapsia kehittämään heidän itsetuntoaan ja taitoja, joita he tulevat käyttämään aikuisiässäkin. Kun leikkikentillä on myös esteettömiä leikkivälineitä, antaa se mahdollisuuden kaikille lapsille osallistua leikkeihin ja sosiaaliseen kanssakäymiseen muiden lasten kanssa.

 LeikkiSetillä uskotaan, että leikkikentällä tapahtuvan kiinnostavan kokemuksen kautta kaikki lapset saavat hyviä kokemuksia, joita he voivat soveltaa omaan elämäänsä myös leikkikentän ulkopuolella.

Tuotetiedot

Ikäryhmä

Taaperot, Lapset

Esteettömyys

Esteettömät tuotteet

Mallisto

Tekniset tiedot

Mitat: 2420 x 3150 mm
Korkeus: 910 mm
Putoamiskorkeus: 440 mm
Turva-alue: 5420 x 6150 m
Perustustapa: Perustusankkuri
Runko: Liimapuu, maalattu
Levyosat: HDPE

3 252,00  alv. 0%
Rahtivapaa toimitus!

Tuotteen värit valittavissa veloituksetta vakiovärikartasta.

Basic-malliston VAKIOVÄRIT (pdf)

Tuotekategoriat: ,
SKU: SK7
Categories: ,
Takaisin ylös