# Anna vähintään 1 merkkiä hakeaksesi # Paina entteriä etsiäksesi tai ESC-nappia poistuaksesi

Punnerrustangot

WRK3A

Punnerrustangot

Kiipeilytikkaat 3 320,00  alv. 0%
Punnerrustangot 1 614,00  alv. 0%

Urban Workout-malliston street workout -telineet ovat valmistettu erittäin jykevästä, ruostumattomasta teräksestä. Ruostumaton teräs antaa välineille tyylikkään ja viimeistellyn ulkoasun ja on materiaalina täysin huoltovapaa.

Materiaalin etuna on erittäin korkea kulutuksen kestävyys, jonka vuoksi välineen turva-alustaksi sopii erinomaisesti myös turvasora, joka tavallisesti kuluttaa nopeasti välineiden pinnat. Malliston välineet ovatkin erittäin kustannustehokkaita hankintoja lenkkipolkujen ja pururatojen varteen, kun turva-alustat on tehty turvasoralla.

Välineet koostuvat moduuleista, joten välineet ovat helposti muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Kiinnikkeiden ja tolpan hattujen värit ovat saatavilla seuraavissa väreissä: vihreä, oranssi sekä musta.

Tuotteissa olevat puiset vatsa- ja selkäpenkit saatavilla myös mustan värisellä bullet liner-pinnoitteella. Lisähinta bullet liner-pinnoitteelle 150€/penkki, alv 0%.

Tuotetiedot

Runkomateriaali

Metalli, Ruostumaton teräs

Turva-alusta

< 10-20 m²

Mallisto

Tekniset tiedot

Mitat: 1466 x 1649 mm
Korkeus: 1000 mm
Putoamiskorkeus: 800 mm
Turva-alue: 9,1 / 19 m2
Perustustapa: Betoni
Runko: Ruostumaton teräs, Ø 114 x 3 mm

Laite täyttää EN16630 standardivaatimukset. Pienempi turva-alue täyttää EN16630 ja, isompi EN1176 standardin vaatimukset.

1 352,00  alv. 0%
Rahtivapaa toimitus!

Tuotteen värit valittavissa veloituksetta vakiovärikartasta.

Urban Workout -malliston VAKIOVÄRIT (pdf)


Laitteen suositeltu käyttäjämäärä: 3

Asennusaika (1hlö): 2h

Asennusaika ei sisällä maatöitä eikä betoninkuivumisaikaa. Asennusaika sisältää mittaamisen, pakkauksen purun, välineen kasaamisen, tuennat ja betonoinnit.

Tuotekategoriat: , ,

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

SKU: WRK3A
Categories: , ,
Tags: ,
Takaisin ylös