# Anna vähintään 1 merkkiä hakeaksesi # Paina entteriä etsiäksesi tai ESC-nappia poistuaksesi

Skeitti- ja pumptrack-radat

Kalusteet

Skeitti- ja pumptrack-radat

Korkea laitainen metalliareena 30 850,00  alv. 0%
Multisport areena 19 950,00  alv. 0%

Tuotetiedot

Tekniset tiedot

Kehitämme Suomen liikunta-alueita ratkaisuilla, mistä eri ikäryhmät ovat kiinnostuneita. Liikuntapaikkarakentamisessa käyttäjien näkemykset ovat erittäin tärkeitä, koska tarpeet ovat erilaisia eri alueilla.

Haluamme ottaa käyttäjät mukaan jo suunnitteluvaiheeseen, jolloin käyttäjien toiveet saadaan paremmin esille ja kokonaisuus palvelee mahdollisimman hyvin heitä.

LeikkiSet toteuttaa skeitti- ja pumptrack-ratoja yhteistyössä City Playgrounds Ltd kanssa.

”Meillä on vahvat juuret skeittikulttuurissa, ja siksi kykenemme vastaamaan loppukäyttäjän vaatimuksiin ja tarpeisiin. City Playgrounds -tuotemerkki on keskittynyt luomaan elävämpiä ja hauskempia ympäristöjä lapsille, aikuisille ja perheille. City Playgrounds -tuotemerkkiä käytetään kaikissa suunnittelu- ja arkkitehtuuriprojekteissamme, jotka ovat suunnattu kaupunkien maisemointiin.

Mind Work Ramps -tuotemerkki on tae laadusta ja pysyy uskollisena toimintaurheilukulttuurille. Skeitti- ja pyöräilyradat toteutetaan Mind Work Ramops -tuotemerkin alla.” – Toms Siliņš, City Playgrounds Ltd.

City Playgroundsin henkilökunnalla on yli vuosikymmenen kokemus vaihtoehtoisten urheilu- ja virkistyspaikka-arkkitehtuurista ja rakentamisesta. Suurimmalla osalla henkilöstöä on kokemusta toimintaurheilun parista, olipa se sitten skeittaus, BMX freestyle, Downhill-maastopyöräily jne.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana City Playgrounds on tehnyt yli 100 kohdetta ympäri Eurooppaa.

LeikkiSet toteutti Lappeenrannan Huhtiniemen skeittipaikan v. 2020, johon mukaan osallistettiin myös alueen käyttäjät.

Kuvia Huhtiniemestä

Ylen uutinen aiheesta

 

 


Rahtivapaa toimitus!

Categories: ,
Takaisin ylös